بروجردی: توان موشکی ایران در آینده افزایش پیدا می‌کند / ایران پذیرفته که سلاح هسته‌ای نداشته باشد فرماندار: شهر فسا هم اکنون در آرامش است ماجرای کشته شدن یک نفر در جریان حمله به فرمانداری فسا چه بود؟ قالیباف قانون الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی را ابلاغ کرد خبر مهم برای کارکنان دولت؛ حداقل حقوق ۲۰ میلیون شد مجلس: افزایش حقوق کارکنان طبق بودجه جدید به نفع حقوق‌بگیران کم‌درآمد خواهد بود سخنگوی سپاه: تجربه جنگ ۱۲ روزه باید مانع هر خیال خام دشمن شود، اسرائیل خوب می‌داند که قدرت موشکی ما چقدر است سردار نقدی: کسانی که با حکومت اسلامی مخالفت می‌کنند، در حقیقت با پیامبر مخالفت دارند با نظر و تصمیم ‎پزشکیان؛ همتی جانشین فرزین می‌شود همتی جایگزین فرزین در بانک مرکزی شد موافقت کمیسیون امور داخلی مجلس با کلیات طرح تشکیل وزارت مدیریت بحران سخنگوی ستاد انتخابات: ۷۰ هزار شعب اخذ رأی در کشور پیش‌بینی کرده‌ایم اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم

امیر آشتیانی در گفتگو با وزیر دفاع سوریه: حملات اخیر رژیم صهیونیستی یک خودکشی سیاسی است

وزیر دفاع ایران در گفتگوی تلفنی با وزیر دفاع سوریه گفت: موضع قاطع دولت عراق و سوریه در اتخاذ مواضع مستقل و ضد عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی می تواند الگویی برای آن دسته از کشور های عربی باشد که به دنبال عادی سازی روابط با این رژیم منحوس هستند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۴ - ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 23
کد خبر: ۲۰۹۸۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، امیر آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در گفتگوی تلفنی با سپهبد محمود عباس وزیر دفاع سوریه ضمن محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی به خصوص حمله به بیمارستان المعمدانی غزه گفت: وضعیت فلسطین درد آور است و ما را اندوهگین کرده است.

 

امیر آشتیانی با اشاره به پیروزی‌های حماس در عملیات طوفان الاقصی گفت: بعد از این موفقیتها رژیم صهیونیستی ذات و سرشت واقعی خود را با جنایات غیرانسانی در غزه عیان‌تر کرد.

 

وزیر دفاع ضمن محکوم کردن حملات رژیم صهیونیستی در بمباران فرودگاه حلب و دمشق که منجر به شهادت و مجروح شدن افسران شجاع و مردم بی گناه سوریه شده است، تصریح کرد: هدف رژیم صهیونیستی از این حملات ارسال این پیام است که این رژیم در تمامی جبهه‌ها قادر به پاسخ جدی است و این در حالی است که این رژیم شکننده تر و پوشالی تر از تصوراتی است که ایجاد کرده است.

 

آشتیانی با اشاره به گفتگو تلفنی با وزیر دفاع عراق افزود: موضع قاطع دولت عراق و سوریه در اتخاذ مواضع مستقل و ضد عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی می تواند الگویی برای آن دسته از کشور های عربی باشد که به دنبال عادی سازی روابط با این رژیم منحوس هستند.

 

آشتیانی حملات وحشیانه اخیر رژیم صهیونیستی را علیه تمام قواعد جنگی و حقوق بشر دانست و افزود: این اقدامات باعث به درد آوردن وجدانهای آزاده جهان اسلام شد که همه افکار عمومی دنیا را بر علیه این رژیم سفاک برانگیخت و برای این رژیم به معنای خودکشی سیاسی بود.

 

وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه این رژیم غاصب با چراغ سبز و حمایت های آمریکا و غرب هیچ گونه محدودیتی برای اقدامات خود قائل نیست، اظهار داشت: رژیم منحوس صهیونیستی تلاش دارد تا انتقام شکست بی سابقه عملیاتی و اطلاعاتی خود را در عملیات طوفان الاقصی که به خوبی سست بودن پایه‌های این رژیم را نشان داد و به هیچ وجه ترمیم نخواهد شد را با کشتار کودکان و مردم بی گناه جبران کند.

 

آشتیانی با بیان اینکه تداوم تحریم غزه و محدودیتهای شدید و کارشکنی در ارسال کمکهای بشر دوستانه به غزه منجر به یک فاجعه انسانی خواهد شد، افزود: این حوادث و اقدامات اوج جنون و سفاکی حاکمان تل آویو را نشان می دهد، گرچه به لطف خداوند در چشم انداز آینده پیروزی مقاومت و شکست رژیم صهیونیستی قطعی است.

 

سپهبد محمود عباس وزیر دفاع سوریه در ادامه این گفتگو ضمن تشکر از پیگیری های جمهوری اسلامی ایران نسبت به موضوعات سوریه و محور مقاومت گفت: از رخدادهای حادث شده در غزه و فلسطین عزیز بسیار اندوهگین هستیم و مطمئنیم حقانیت خون شهدا، باعث رسوایی صهیونسیت ها خواهد شد.

 

وی در ادامه با بیان اینکه حملات این رژیم غاصب به فرودگاه حلب و دمشق نشان دهنده ضعف داخلی آن ها به ویژه در صحنه نبرد است افزود: ما به خاطر آرمان ها در مقابل این رژیم جنایتکار خواهیم ایستاد.

 

وزیر دفاع سوریه گفت: مظلومیت قربانیان جنایات رژیم صهیونیستی ، آشکارسازی پلیدی و ددمنشی حامیان این رژیم برای جهانیان است و باعث حمایت همه اعراب و مسلمانان و آزادگان از ملت فلسطین است و نوید بخش نابودی جنایت پیشگان و آغاز تحولی بزرگ که همانا شکست رژیم صهیونیستی می باشد، خواهد بود./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار